François Klanfer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.5 2002 Bernard (gościnnie)
5.5
Robocop
RoboCop: Prime Directives
2000 Bernard (gościnnie)
7.8
Rozbitkowie
Amazon
1999 Bernard (gościnnie)
7.3
Łowcy skarbów
Relic Hunter
1999 Bernard (gościnnie)
5.4
W obronie własnej
Degree of Guilt
1995 Bernard (gościnnie)
8.0 1990 Bernard (gościnnie)
5.5 1987 Bernard (gościnnie)
7.0 1987 Bernard (gościnnie)
8.1 1987 Bernard (gościnnie)
8.1 1985 Bernard (gościnnie)
6.9
Autostopowicz
Hitchhiker, The
1983 Bernard (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

François Klanfer filmy François Klanfer najlepsze filmy François Klanfer zdjęcia François Klanfer galeria François Klanfer biografia François Klanfer nominacje François Klanfer nagrody i wyróżnienia François Klanfer filmografia François Klanfer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.