François Chau
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2013 Dr. Chang
6.1 2013 Dr. Chang
7.7 2011 Pan Chue (gościnnie)
7.7 2009 Clifford Lee (gościnnie)
6.2
Wydział Gemini
Gemini Division
2008 Pan Chue (gościnnie)
7.8 2007 (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Pan Chue (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Pan Chue (gościnnie)
7.5 2005 Pan Chue (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Pan Chue (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Dr Pierre Chang (gościnnie)
7.7
Gorące Hawaje
North Shore
2004 Pan Chue (gościnnie)
7.8 2003 Pan Chue (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Pan Chue (gościnnie)
7.6 2001 Pan Chue (gościnnie)
6.8 1997 Pan Chue (gościnnie)
7.9
Gwiezdne wrota
Stargate SG-1
1997 Pan Chue (gościnnie)
8.7
Jim Profit
Profit
1996 Pan Chue (gościnnie)
7.0 1995 Pan Chue (gościnnie)
6.7 1994 Pan Chue (gościnnie)
7.5
W pułapce czasu
Time Trax
1993 Pan Chue (gościnnie)
6.9
Tequila i Bonetti
Tequila and Bonetti
1992 Pan Chue (gościnnie)
7.3
Flash
Flash, The
1990 Pan Chue (gościnnie)
7.8 1987 Pan Chue (gościnnie)
7.5 1985 Pan Chue (gościnnie)
7.5 1985 Pan Chue (gościnnie)
7.6 1984 Pan Chue (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Pan Chue (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

François Chau filmy François Chau najlepsze filmy François Chau zdjęcia François Chau galeria François Chau biografia François Chau nominacje François Chau nagrody i wyróżnienia François Chau filmografia François Chau aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.