Francisco Rabal
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.0 1997 Cristobal
5.3 1997 Villambrosa
0.0 1994 Gimenes
7.5
Zwiąż mnie
¡Átame!
1990 Máximo Espejo
4.6
Biała gołębica
Blanca Paloma, La
1989
4.7
Czas przeznaczenia
Time of Destiny, A
1988 Jorge Larraneta
0.0 1987 Juncal
7.8
Ośmiornica 3
Piovra 3, La
1987 Abbott Lovano
5.4
Camorra
Complicato intrigo di donne, vicoli e delitti, Un
1986 Guaglione
0.0 1986 Rafael
6.0
Szczudła
Zancos, Los
1984 Manuel
10.0 1983 Francisco de Goya
0.0
Fortunata i Jacinta
Fortunata y Jacinta
1980 José Izquierdo
0.0 1980
6.7
Bądź, jaka jesteś
Così come sei
1978 Lorenzo
4.0 1977 Don Giusto
6.4
Pustynia Tatarów
Deserto dei Tartari, Il
1976 Tronk
2.0
Uśmiech kusiciela
Sorriso del grande tentatore, Il
1974 Biskup Marquez
0.0 1974 Bento Gonçalvez
8.0
Piękność dnia
Belle de jour
1967 Hyppolite
7.5 1967 Szeryf Douglas
0.0 1965 César (gościnnie)
0.0
Powrót
Rimpatriata, La
1963 Alberto
7.7 1961 Jorge
7.9 1959 Nazarin

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Francisco Rabal filmy Francisco Rabal najlepsze filmy Francisco Rabal zdjęcia Francisco Rabal galeria Francisco Rabal biografia Francisco Rabal nominacje Francisco Rabal nagrody i wyróżnienia Francisco Rabal filmografia Francisco Rabal aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.