Francis Dumaurier
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Konsul Generalny Francji (gościnnie)
7.3
Bananowy doktor
Royal Pains
2009 Konsul Generalny Francji (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Konsul Generalny Francji (gościnnie)
7.4
Morderstwo doskonałe
Perfect Murder, A
1998 Konsul Generalny Francji (gościnnie)
7.6
Seks w wielkim mieście
Sex and the City
1998 Ochroniarz w muzeum (gościnnie)
7.6 1996 Konsul Generalny Francji (gościnnie)
6.7
Zielona karta
Green Card
1990 Konsul Generalny Francji (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Francis Dumaurier filmy Francis Dumaurier najlepsze filmy Francis Dumaurier zdjęcia Francis Dumaurier galeria Francis Dumaurier biografia Francis Dumaurier nominacje Francis Dumaurier nagrody i wyróżnienia Francis Dumaurier filmografia Francis Dumaurier aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.