Francis Capra
Data urodzenia: 1983-04-22
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA

Biografia:
Francis Capra urodził się w kwietniu, w 1983 roku, w Nowym Jorku. Wychowywał się w Bronxie. W wieku 9 lat został odkryty przez Roberta De Niro i Chazza Palminteriego przy okazji castingu do filmu "Prawo Bronxu". Zaczął pracować jako aktor dziecięcy. Przeniósł się do Los Angeles wraz ze swoją matką Anną Marią Capra oraz rodzeństwem. Ojciec Francisa siedział w więzieniu, niemal przez cały okres jego dzieciństwa. Zginął gdy Francis był nastolatkiem - został postrzelony.
8.6
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.7 2009 Juan Restrepo (gościnnie)
8.2
Synowie Anarchii
Sons of Anarchy
2008 (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Jesse Murphy (gościnnie)
8.3 2006 Jesse Murphy (gościnnie)
7.9
Ślepa sprawiedliwość
Blind Justice
2005 Jesse Murphy (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Antony Truxton (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Jesse Murphy (gościnnie)
7.9
Życie na fali
O.C., The
2003 Jesse Murphy (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Jesse Murphy (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jesse Murphy (gościnnie)
7.2
Jak dwie krople wody
So Little Time
2001 Jesse Murphy (gościnnie)
7.6
Jordan
Crossing Jordan
2001 Jesse Murphy (gościnnie)
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Jesse Murphy (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Mięśniak (2003) (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Jesse Murphy (gościnnie)
10.0 1997 Jesse Murphy (gościnnie)
0.0 1996 Jesse Murphy (gościnnie)
6.2
Uwolnić orkę 2
Free Willy 2: The Adventure Home
1995 Jesse Murphy (gościnnie)
7.9
Prawo Bronxu
Bronx Tale, A
1993 Jesse Murphy (gościnnie)
6.0
Strażnik Teksasu
Walker, Texas Ranger
1993 Jesse Murphy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Francis Capra filmy Francis Capra najlepsze filmy Francis Capra zdjęcia Francis Capra galeria Francis Capra biografia Francis Capra nominacje Francis Capra nagrody i wyróżnienia Francis Capra filmografia Francis Capra aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.