Francine Morgan
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2003 Pani Lawson (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Maeve Adams (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Gail Gilmore (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Deirdre / Kobieta w średnim wieku (gościnnie)
7.6 1994 Pomocnica położnej
0.0 1978 Alicia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Francine Morgan filmy Francine Morgan najlepsze filmy Francine Morgan zdjęcia Francine Morgan galeria Francine Morgan biografia Francine Morgan nominacje Francine Morgan nagrody i wyróżnienia Francine Morgan filmografia Francine Morgan aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.