Francie Swift
Data urodzenia: Amarillo,
Miejsce urodzenia: mąż Brad Blumenfeld (od 10.07.2004)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Anne Archibald (gościnnie)
6.2 2010 Anne Archibald (gościnnie)
8.0
Żona idealna
The Good Wife
2009 Kya (gościnnie)
7.9
Białe kołnierzyki
White Collar
2009 Renee Simmons (gościnnie)
7.7
Plotkara
Gossip Girl
2007 Anne Archibald (gościnnie)
8.0
Układy
Damages
2007 Anne Archibald (gościnnie)
7.3 2002 Laura Gannon (gościnnie)
7.4
Prawo i porządek: Zbrodniczy zamiar
Law & Order: Criminal Intent
2001 Anne Archibald (gościnnie)
8.0 1997 Anne Archibald (gościnnie)
6.4
Rodeo w Nowym Jorku
Cowboy Way, The
1994 Anne Archibald (gościnnie)
7.6
Na Południe
Due South
1994 Anne Archibald (gościnnie)
8.1
Zapach kobiety
Scent of a Woman
1992 Anne Archibald (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Francie Swift filmy Francie Swift najlepsze filmy Francie Swift zdjęcia Francie Swift galeria Francie Swift biografia Francie Swift nominacje Francie Swift nagrody i wyróżnienia Francie Swift filmografia Francie Swift aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.