Frances Cuka
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 2011 Babcia
7.0 2011 Babcia
5.5 2003 Pani Boxer (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Lillie Goodwin (gościnnie)
7.0 1992 Angele Lovette (gościnnie)
7.2
Góry Księżycowe
Mountains of the Moon
1990 Lady Houghton
7.4
Na sygnale
Casualty
1986 Pani Bassey (gościnnie)
7.6 1984 Pani Jones / Sandra Fletcher (gościnnie)
6.2 1980 Gwen Williams (gościnnie)
4.0 1974 Shirley (gościnnie)
6.6
Rozważna i romantyczna
Sense and Sensibility
1971 Lucy Steele
7.6 1970 Pani Cratchit
7.6 1970 Pani Cratchit
0.0 1966 Linda Bailey(gościnnie)
8.8 1964 Mary Lancaster (1987)
7.6 1955 Frankie Addams / Panna Yates

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frances Cuka filmy Frances Cuka najlepsze filmy Frances Cuka zdjęcia Frances Cuka galeria Frances Cuka biografia Frances Cuka nominacje Frances Cuka nagrody i wyróżnienia Frances Cuka filmografia Frances Cuka aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.