Frances Bay
Data urodzenia: 1919-01-23
Miejsce urodzenia: 2011-09-15
Stan cywilny: Winnipeg, Kanada

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
3.7 2009 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.0
Pępek świata
Middle, The
2009 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
3.8 2007 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
5.0 2006 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.3
Powiedz tak
Wedding Planner, The
2001 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.0
Bob - swój chłop
Bob Patterson
2001 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
8.4 1999 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.3
Na tropie zbrodni
Da Vinci's Inquest
1998 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
8.9
Kolorowy dom
Hughleys, The
1998 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.5 1997 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.9
Gracze
Players
1997 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
10.0 1996 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.4
A teraz Susan
Suddenly Susan
1996 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.4
W paszczy szaleństwa
In the Mouth of Madness
1995 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.9
Szeryf
Marshal, The
1995 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
8.0 1995 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
10.0 1995 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dorothy (gościnnie)
7.4
Twin Peaks: Ogniu krocz ze mną
Twin Peaks: Fire Walk with Me
1992 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.8
Sublokatorka
Single White Female
1992 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.0 1992 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
8.0
Droga do gwiazd
By Way of the Stars
1992 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
5.5 1991 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.8 1991 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.8
Dzikość serca
Wild at Heart
1990 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
5.9
Arachnofobia
Arachnophobia
1990 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
8.4 1990 Pani Tremond (gościnnie)
7.4 1990 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
8.4 1990 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.6 1989 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
10.0 1989 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.6
Zagubiony w czasie
Quantum Leap
1989 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.6
Opowieści z krypty
Tales from the Crypt
1989 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.2
Bliźniacy
Twins
1988 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.8 1988 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
5.5 1987 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.8 1986 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.9
Partnerzy
Sidekicks
1986 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.5
ALF
1986 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.3 1986 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
5.7 1986 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.6
Złotka
Golden Girls, The
1985 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
5.6 1984 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.8
E/R
1984 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.6 1984 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.3 1984 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.1 1984 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
10.0 1983 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
9.3 1982 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
8.6 1982 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.1 1982 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
8.2 1982 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.2 1982 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
8.3 1982 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.0
Cagney i Lacey
Cagney & Lacey
1982 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.7
Zdrówko
Cheers
1982 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
6.8 1981 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.0 1981 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
8.5 1979 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.4 1975 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
7.9 1974 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio
0.0

0 Ciotka Joyce (gościnnie) (niewymienio

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frances Bay filmy Frances Bay najlepsze filmy Frances Bay zdjęcia Frances Bay galeria Frances Bay biografia Frances Bay nominacje Frances Bay nagrody i wyróżnienia Frances Bay filmografia Frances Bay aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.