Frances Barber
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Madam Kovarian
0.0 2010 Madam Kovarian
8.0 2010 Madam Kovarian
8.0
Technicy-magicy
IT Crowd, The
2006 Madam Kovarian
0.0 2005 Madam Kovarian
0.0 2005 Madam Kovarian
7.7 2005 Madam Kovarian
8.1
Doktor Who
Doctor Who
2005 Madam Kovarian
9.0 2003 Madam Kovarian
6.9
Wieczni chłopcy
Manchild
2002 Madam Kovarian
8.2 2002 Madam Kovarian
8.7
Miłość w zimnym klimacie
Love in a Cold Climate
2001 Madam Kovarian
7.9
Moja rodzinka
My Family
2000 Madam Kovarian
6.7
Daj, daj, daj
Gimme, Gimme, Gimme
1999 Madam Kovarian
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Madam Kovarian
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Madam Kovarian
7.4
Kosmiczny Posterunek
Space Precinct
1994 Madam Kovarian
7.0 1991 Madam Kovarian
7.9 1990 Madam Kovarian
10.0 1990 Madam Kovarian
5.7 1989 Madam Kovarian
8.5
Lata koszmaru
Nightmare Years, The
1989 Madam Kovarian
6.8 1988 Madam Kovarian
10.0 1985 Madam Kovarian
10.0 1985 Madam Kovarian
8.5 1983 Madam Kovarian

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Frances Barber filmy Frances Barber najlepsze filmy Frances Barber zdjęcia Frances Barber galeria Frances Barber biografia Frances Barber nominacje Frances Barber nagrody i wyróżnienia Frances Barber filmografia Frances Barber aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.