François Périer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
1.0 1990 ojciec Lacenaire
6.8
Porachunki
Bar du téléphone, Le
1980 Commissaire Claude Joinville
5.6 1974 Albert Borelli
8.1
Noce Cabirii
Notti di Cabiria, Le
1957 Oscar D'Onofrio
0.0 1950 Michel Riverain

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

François Périer filmy François Périer najlepsze filmy François Périer zdjęcia François Périer galeria François Périer biografia François Périer nominacje François Périer nagrody i wyróżnienia François Périer filmografia François Périer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.