Franc Ross
Data urodzenia: 1954-04-06
Miejsce urodzenia: Kalifornia, USA
Stan cywilny: dwukrotnie żonaty: 1. Deborah L Rinner (07.091973 - 29.12.1980, rozwód), 2. Christy Barrett (od 15.10.2004)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.8 2008 Ira (gościnnie)
7.3
Herosi
Heroes
2006 Danny Pine (gościnnie)
7.5
Trawka
Weeds
2005 Victor (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Danny Pine (gościnnie)
7.5 2005 Danny Pine (gościnnie)
8.0 2004 Strażnik banku Louis (gościnnie)
7.5 2002 Doktor z kliniki (gościnnie)
8.2 2002 Danny Pine (gościnnie)
7.9
Sześć stóp pod ziemią
Six Feet Under
2001 Jessie Johnson (gościnnie)
7.3 2001 Danny Pine (gościnnie)
7.6
Zwariowany świat Malcolma
Malcolm in the Middle
2000 Danny Pine (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Danny Pine (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Danny Pine (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Danny Pine (gościnnie)
7.6
Plaże Malibu
Malibu Shores
1996 Danny Pine (gościnnie)
8.0 1996 Danny Pine (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Danny Pine (gościnnie)
7.6
Trzecia planeta od słońca
3rd Rock from the Sun
1996 Danny Pine (gościnnie)
7.7 1995 Danny Pine (gościnnie)
7.6
Drew Carey Show
Drew Carey Show, The
1995 Danny Pine (gościnnie)
7.6 1993 Danny Pine (gościnnie)
9.0 1988 Danny Pine (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Franc Ross filmy Franc Ross najlepsze filmy Franc Ross zdjęcia Franc Ross galeria Franc Ross biografia Franc Ross nominacje Franc Ross nagrody i wyróżnienia Franc Ross filmografia Franc Ross aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.