Fran Kranz
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Marty Mikalski
5.5
Dom w głębi lasu
The Cabin in the Woods
2012 Marty Mikalski
5.9
Dom w głębi lasu
Cabin in the Woods, The
2011 Marty Mikalski
0.0 2009 Marty Mikalski
4.7
Witamy u Kapitana
Welcome to the Captain
2008 Marty Mikalski
7.7
Prywatna praktyka
Private Practice
2007 Marty Mikalski
7.9 2001 Marty Mikalski
6.8 1993 Marty Mikalski

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fran Kranz filmy Fran Kranz najlepsze filmy Fran Kranz zdjęcia Fran Kranz galeria Fran Kranz biografia Fran Kranz nominacje Fran Kranz nagrody i wyróżnienia Fran Kranz filmografia Fran Kranz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.