Floyd Van Buskirk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Wściekły mężczyzna (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Manager (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
6.8
Sposób użycia
Rules of Engagement
2007 Manager (gościnnie) (niewymieniony w
8.1
Jak poznałem waszą matkę
How I Met Your Mother
2005 Taksówkarz Leonard (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Manager (gościnnie) (niewymieniony w
8.1
Uziemieni
Grounded for Life
2001 Manager (gościnnie) (niewymieniony w
7.8
Obrońca
Guardian, The
2001 Manager (gościnnie) (niewymieniony w
7.6
Na granicy światów
Others, The
2000 Manager (gościnnie) (niewymieniony w
7.9
Kochane kłopoty
Gilmore Girls
2000 Manager (gościnnie) (niewymieniony w
6.9 1998 Manager (gościnnie) (niewymieniony w
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Manager (gościnnie) (niewymieniony w
7.0
Zaginiona bez śladu
Vanishing, The
1993 Manager (gościnnie) (niewymieniony w
0.0

0 Manager (gościnnie) (niewymieniony w

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Floyd Van Buskirk filmy Floyd Van Buskirk najlepsze filmy Floyd Van Buskirk zdjęcia Floyd Van Buskirk galeria Floyd Van Buskirk biografia Floyd Van Buskirk nominacje Floyd Van Buskirk nagrody i wyróżnienia Floyd Van Buskirk filmografia Floyd Van Buskirk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.