Florentine Lahme
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
4.3 2009 Monique
4.9 2009 Eve May
7.2 2009 Nadia
6.4
Uderzenie
Impact
2008 Martina Aiton
10.0 2007 Petra Helmholtz
0.0 2003 Doris Devereux (gościnnie)
0.0 2003 Juliane Brant (gościnnie)
0.0 2002 Anna Wiesmann(gościnnie)
10.0 2002 Valery Krämer
0.0 1997 Karen
7.0 1997 Maren Duve (gościnnie)
7.6
Cobra - oddział specjalny
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 Lea Kisch (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Florentine Lahme filmy Florentine Lahme najlepsze filmy Florentine Lahme zdjęcia Florentine Lahme galeria Florentine Lahme biografia Florentine Lahme nominacje Florentine Lahme nagrody i wyróżnienia Florentine Lahme filmografia Florentine Lahme aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.