Flex Alexander
Data urodzenia: 1970-04-15
Miejsce urodzenia: Nowy Jork, Nowy Jork, USA
Stan cywilny: żona Shanice (od 14.02.2000), 2 dzieci: Imani Shekinah (ur. 23.08.2001) i Elijah (ur. 05.03.2004)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.9
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
10.0 2005 Martin Wilson (gościnnie)
7.3 2002 Martin Wilson (gościnnie)
7.3 2001 Martin Wilson (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Martin Wilson (gościnnie)
7.1
Cała Ona
She's All That
1999 Martin Wilson (gościnnie)
7.8
Szósty
Sixth Man, The
1997 Martin Wilson (gościnnie)
7.0
Ochrona absolutna
Total security
1997 Martin Wilson (gościnnie)
7.4 1997 Martin Wilson (gościnnie)
0.0 1996 Martin Wilson (gościnnie)
8.1 1996 Martin Wilson (gościnnie)
6.6
Pociąg z forsą
Money Train
1995 Martin Wilson (gościnnie)
6.2
Zagadki Cosby'ego
Cosby Mysteries, The
1994 Martin Wilson (gościnnie)
8.4
Ulice Nowego Jorku
New York Undercover
1994 Martin Wilson (gościnnie)
0.0 1993 Martin Wilson (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Flex Alexander filmy Flex Alexander najlepsze filmy Flex Alexander zdjęcia Flex Alexander galeria Flex Alexander biografia Flex Alexander nominacje Flex Alexander nagrody i wyróżnienia Flex Alexander filmografia Flex Alexander aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.