Fiona Dolman
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Mama Felixa
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Vera Ashe (gościnnie)
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Pippa Barratt (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Sarah Barnaby
6.8 1992 Jackie Bradley (1999-2001)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fiona Dolman filmy Fiona Dolman najlepsze filmy Fiona Dolman zdjęcia Fiona Dolman galeria Fiona Dolman biografia Fiona Dolman nominacje Fiona Dolman nagrody i wyróżnienia Fiona Dolman filmografia Fiona Dolman aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.