Filip Bobek
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2010 Dawid Rietman (gościnnie)
5.0 2010 Artur Sagowski
6.5 2010 Hubert Dębski, syn profesora Dębskiego (gościnnie)
6.7 2008 Marek Dobrzański
8.1 2008 Aktor grający "Gustawa"
6.9 2006 Dźwiękowiec (gościnnie)
4.5 2006 Maks (gościnnie)
6.7 2005 Marcin Kołodziejczyk (gościnnie)
6.9 2004 Piotr Konopka (gościnnie)
5.8 2003 Pacjent (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Filip Bobek filmy Filip Bobek najlepsze filmy Filip Bobek zdjęcia Filip Bobek galeria Filip Bobek biografia Filip Bobek nominacje Filip Bobek nagrody i wyróżnienia Filip Bobek filmografia Filip Bobek aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.