Ferdinand Dux
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1997 Dziadek Auerbach (gościnnie)
7.0 1997 Peter Friesen (gościnnie)
0.0 1996 Hans Lücken (gościnnie)
0.0 1995 Friedhelm Gerber (1998-2000)
3.8
Wielki Bellheim
Große Bellheim, Der
1993 Bellheim sr.
0.0 1992 Meinhardt (gościnnie)
0.0 1986 Majster
10.0 1986 (gościnnie)
8.0 1985 He Lücht (gościnnie)
10.0 1985 (gościnnie)
7.8 1977 Breszak (gościnnie)
0.0 1972 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ferdinand Dux filmy Ferdinand Dux najlepsze filmy Ferdinand Dux zdjęcia Ferdinand Dux galeria Ferdinand Dux biografia Ferdinand Dux nominacje Ferdinand Dux nagrody i wyróżnienia Ferdinand Dux filmografia Ferdinand Dux aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.