Felix von Manteuffel
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2010 Achim
0.0 2003 Prof. Walther(gościnnie)
6.5 1992 Profesor Neiderberger (gościnnie)
0.0 1990 Dr Badura (gościnnie)
0.0 1985 (gościnnie)
0.0 1983
5.0 1981 Prokurator generalny (gościnnie)
7.0 1978 Liebeck (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Felix von Manteuffel filmy Felix von Manteuffel najlepsze filmy Felix von Manteuffel zdjęcia Felix von Manteuffel galeria Felix von Manteuffel biografia Felix von Manteuffel nominacje Felix von Manteuffel nagrody i wyróżnienia Felix von Manteuffel filmografia Felix von Manteuffel aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.