Feliks Szajnert
Data urodzenia: 1944-11-05
Miejsce urodzenia: Czarsk, ZSRR (obecnie Kazachstan)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.1 2011 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
4.8 2010 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
7.0 2006 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
4.6 2005 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
6.9 2004 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
5.5 2003 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
9.3 2003 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
7.6 2000 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
6.7 1999 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
7.6 1995 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
7.9 1990 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
7.4 1989 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
6.7 1986 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
6.7 1986 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
7.3 1984 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
7.6 1983 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
7.9
Hotel Polanów i jego goście
Hotel Polan und seine Gäste
1982 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
7.6 1979 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
7.6 1979 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
6.6 1978 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)
8.0 1977 Szemro / Profesor / Kierownik / Major Waldek / Inżynier (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Feliks Szajnert filmy Feliks Szajnert najlepsze filmy Feliks Szajnert zdjęcia Feliks Szajnert galeria Feliks Szajnert biografia Feliks Szajnert nominacje Feliks Szajnert nagrody i wyróżnienia Feliks Szajnert filmografia Feliks Szajnert aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.