Felicity Dean
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.5 2000 Alice (gościnnie)
7.5
Lekarze
Doctors
2000 Maggie Hanson (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Tara Cavendish (gościnnie)
7.4
Perswazje
Persuasion
1995 Pani Clay
9.4 1993 Lisa Venning (gościnnie)
7.0 1993 Yvonne Palmer (gościnnie)
0.0 1989 Maureen Duffy (gościnnie)
6.3
Drugi świat
Whistle Blower, The
1987 Cynthia Goodburn
7.9 1986 Samantha Drake-Pemberton (gościnnie)
7.4
Dalekie pawilony
Far Pavilions, The
1984 Belinda Harlowe
0.0 1979 Królowa Ginewra
8.7 1977 Sara Seaford (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Felicity Dean filmy Felicity Dean najlepsze filmy Felicity Dean zdjęcia Felicity Dean galeria Felicity Dean biografia Felicity Dean nominacje Felicity Dean nagrody i wyróżnienia Felicity Dean filmografia Felicity Dean aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.