Felicia Mercado
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.3 2011 Eva Spencer
8.4 2010 Genoveva Alba
8.0
Miłość i nienawiść
Entre el amor y el odio
2002 Lucila
7.7
Przyjaciółki i rywalki
Amigas y Rivales
2001 Sonia Torreblanca
7.6
Tajemnice pocałunku
Por un beso
2000 Eugenia Mendizábal de Ballesteros
7.1
Paloma
Preciosa
1998 Enriqueta
4.5 1996 Nancy Balboa
8.5 1996 Margarita
0.0 1996 Lekarka
10.0 1993 Sara
2.0 1987 Leonela Villarreal #2
0.0 1985 Magdalena Dávalos
0.0 1984 Pani Simpson
0.0 1982

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Felicia Mercado filmy Felicia Mercado najlepsze filmy Felicia Mercado zdjęcia Felicia Mercado galeria Felicia Mercado biografia Felicia Mercado nominacje Felicia Mercado nagrody i wyróżnienia Felicia Mercado filmografia Felicia Mercado aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.