Felicia Day
Data urodzenia: 1979-06-28
Miejsce urodzenia: Huntsville, Alabama, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Apple (gościnnie)
7.4 2010 Apple (gościnnie)
5.9 2009 Apple (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Panna Angela (gościnnie)
8.3 2008 Apple (gościnnie)
8.5 2007 Apple (gościnnie)
7.7 2006 Apple (gościnnie)
7.7
Fuks
Windfall
2006 Apple (gościnnie)
6.7
Miłość z o.o
Love, Inc.
2005 Apple (gościnnie)
8.2
Nie z tego świata
Supernatural
2005 Charlie (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Apple (gościnnie)
4.0 2004 Apple (gościnnie)
7.5 2002 Heidi Gefsky (gościnnie)
10.0 2002 Apple (gościnnie)
7.7
Studenciaki
Undeclared
2001 Apple (gościnnie)
7.0 2001 Apple (gościnnie)
9.8 2001 Apple (gościnnie)
7.3 2001 Apple (gościnnie)
6.6
Życie przede wszystkim
Strong Medicine
2000 Apple (gościnnie)
7.2
Buffy: Postrach wampirów
Buffy the Vampire Slayer
1997 Apple (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Felicia Day filmy Felicia Day najlepsze filmy Felicia Day zdjęcia Felicia Day galeria Felicia Day biografia Felicia Day nominacje Felicia Day nagrody i wyróżnienia Felicia Day filmografia Felicia Day aktor Felicia Day scenarzysta
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.