Federico Dordei
Data urodzenia: 1975-06-09
Miejsce urodzenia: Rzym, Włochy

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.7
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Fabrizio (gościnnie)
0.0 2010 Fabrizio (gościnnie)
5.5 2009 Fabrizio (gościnnie)
7.1 2008 Eduardo (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Ludo (gościnnie)
8.0 2007 Fabrizio (gościnnie)
8.3 2006 Fabrizio (gościnnie)
8.1
Jednostka
Unit, The
2006 Fabrizio (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Ali Ladjavardi (gościnnie)
7.5 2002 Michael - kucharz (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Fabrizio (gościnnie)
4.8
Przyjaciółki
Girlfriends
2000 Fabrizio (gościnnie)
8.4 1999 Fabrizio (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Federico Dordei filmy Federico Dordei najlepsze filmy Federico Dordei zdjęcia Federico Dordei galeria Federico Dordei biografia Federico Dordei nominacje Federico Dordei nagrody i wyróżnienia Federico Dordei filmografia Federico Dordei aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.