Fay Masterson
Data urodzenia: 1974-04-01
Miejsce urodzenia: Anglia, Wielka Brytania

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Laura Williams (gościnnie)
5.6 2009 Laura Williams (gościnnie)
6.2 2009 Laura Williams (gościnnie)
7.8
Magia kłamstwa
Lie to Me
2009 Gina Dobar (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Melinda Batson (gościnnie)
7.1 2007 Laura Williams (gościnnie)
8.1 2007 Laura Williams (gościnnie)
7.6 2005 Laura Williams (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Grace Bryson (gościnnie)
7.5 2005 Laura Williams (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Laura Williams (gościnnie)
3.5 2003 Laura Williams (gościnnie)
7.5 2002 Panna Diane Luden (gościnnie)
7.3 2002 Laura Williams (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Laura Williams (gościnnie)
7.7
Tajne akcje CIA
Agency, The
2001 Laura Williams (gościnnie)
7.0 2000 Laura Williams (gościnnie)
7.3
Oczy szeroko zamknięte
Eyes Wide Shut
1999 Laura Williams (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Laura Williams (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Laura Williams (gościnnie)
7.0
Szybcy i martwi
Quick and the Dead, The
1995 Laura Williams (gościnnie)
7.0 1995 Laura Williams (gościnnie)
6.4
Gliniarze i Robbersonowie
Cops and Robbersons
1994 Laura Williams (gościnnie)
7.6
Człowiek bez twarzy
Man Without a Face, The
1993 Laura Williams (gościnnie)
7.0
Nieśmiertelny
Highlander
1992 Laura Williams (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Fay Masterson filmy Fay Masterson najlepsze filmy Fay Masterson zdjęcia Fay Masterson galeria Fay Masterson biografia Fay Masterson nominacje Fay Masterson nagrody i wyróżnienia Fay Masterson filmografia Fay Masterson aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.