Faith Prince
Data urodzenia: 1957-08-06
Miejsce urodzenia: Augusta, Georgia, USA
Stan cywilny: mąż Larry Lunetta (od 1986), syn Henry (ur. 1996)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
8.0 2007 Kobieta (gościnnie)
7.5 2005 Becky Merrell (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Sonya Cowlman (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Becky Merrell (gościnnie)
8.0 2004 Becky Merrell (gościnnie)
7.5 2002 Kathy Willowby (gościnnie)
7.5
CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas
CSI: Crime Scene Investigation
2000 Lynn Stagner (gościnnie)
7.8
Nowe wcielenie
Now and Again
1999 Becky Merrell (gościnnie)
6.6
Mąż idealny
Picture Perfect
1997 Becky Merrell (gościnnie)
6.5
Sabrina, nastoletnia czarownica
Sabrina, the Teenage Witch
1996 Becky Merrell (gościnnie)
6.3
Tata i małolata
My Father the Hero
1994 Becky Merrell (gościnnie)
6.8 1993 Becky Merrell (gościnnie)
7.3
Detektyw Remington Steele
Remington Steele
1982 Becky Merrell (gościnnie)
0.0

0 Becky Merrell (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Faith Prince filmy Faith Prince najlepsze filmy Faith Prince zdjęcia Faith Prince galeria Faith Prince biografia Faith Prince nominacje Faith Prince nagrody i wyróżnienia Faith Prince filmografia Faith Prince aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.