F. William Parker
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Wielebny Bowden (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Wielebny Bowden (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Wielebny Bowden (gościnnie)
6.3
Powiedz tak
Wedding Planner, The
2001 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.2
Sprawy rodzinne 2
Family Law
1999 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.6
Prezydencki poker
West Wing, The
1999 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.0 1999 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.2
Wyspa Fantazji
Fantasy Island
1998 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.8
Portret zabójcy
Profiler
1996 Wielebny Bowden (gościnnie)
6.9
Na celowniku
Pointman
1995 Wielebny Bowden (gościnnie)
8.6
Morderstwo
Murder One
1995 Wielebny Bowden (gościnnie)
6.1
Klient
Client, The
1995 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.6 1993 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.8
Z Archiwum X
The X Files
1993 Dr Blankenship (gościnnie)
6.7 1992 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.0
Jego zdaniem, jej zdaniem
He Said, She Said
1991 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.5 1991 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.4 1990 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.3
Skrzydła
Wings
1990 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.1
Mistrz deskorolki
Gleaming the Cube
1989 Wielebny Bowden (gościnnie)
8.2 1989 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.2 1989 Wielebny Bowden (gościnnie)
6.2 1988 Wielebny Bowden (gościnnie)
6.5
Świat według Bundych
Married... with Children
1987 Vandergelder (gościnnie)
10.0 1987 Wielebny Bowden (gościnnie)
10.0 1986 Wielebny Bowden (gościnnie)
9.0 1985 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.5 1985 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.5 1985 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.2
Autostrada do nieba
Highway to Heaven
1984 Wielebny Bowden (gościnnie)
10.0 1983 Wielebny Bowden (gościnnie)
8.6 1982 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.3
Nieustraszony
Knight Rider
1982 Wielebny Bowden (gościnnie)
10.0 1981 Wielebny Bowden (gościnnie)
6.8 1981 Wielebny Bowden (gościnnie)
6.6
Dynastia
Dynasty
1981 Wielebny Bowden (gościnnie)
8.5 1979 Wielebny Bowden (gościnnie)
10.0 1979 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.4 1978 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.7 1977 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.8 1976 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.8 1976 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.0 1976 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.4 1975 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.2
Starsky i Hutch
Starsky & Hutch
1975 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.0 1975 Wielebny Bowden (gościnnie)
5.8
Szalony Joe
Crazy Joe
1974 Wielebny Bowden (gościnnie)
7.3
Domek na prerii
Little House on the Prairie
1974 Wielebny Bowden (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

F. William Parker filmy F. William Parker najlepsze filmy F. William Parker zdjęcia F. William Parker galeria F. William Parker biografia F. William Parker nominacje F. William Parker nagrody i wyróżnienia F. William Parker filmografia F. William Parker aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.