Eyal Podell
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.4 2011 Yonatan (gościnnie)
7.3 2010 Yonatan (gościnnie)
7.2 2009 Yonatan (gościnnie)
7.4
Pani Prezydent
Commander in Chief
2005 Yonatan (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Burt Iverson (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Yonatan (gościnnie)
7.5
Zagubieni
Lost
2004 Młody człowiek (gościnnie) (niewymieniony w czołówce)
7.3 2004 Colin Clark (gościnnie)
7.1
Mów mi swatka
Miss Match
2003 Yonatan (gościnnie)
7.8
Agenci NCIS
Navy NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2003 Yonatan (gościnnie)
7.9 2002 Yonatan (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Yonatan (gościnnie)
7.3
A życie kołem się toczy
Time of Your Life
1999 Yonatan (gościnnie)
6.9 1999 Yonatan (gościnnie)
7.6 1999 Yonatan (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Yonatan (gościnnie)
7.9
Gracze
Players
1997 Yonatan (gościnnie)
7.0 1995 Yonatan (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eyal Podell filmy Eyal Podell najlepsze filmy Eyal Podell zdjęcia Eyal Podell galeria Eyal Podell biografia Eyal Podell nominacje Eyal Podell nagrody i wyróżnienia Eyal Podell filmografia Eyal Podell aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.