Ewa Sudakiewicz
Data urodzenia: 1958-11-27
Miejsce urodzenia: Zielona Góra, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.1
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 1989 Wanda, sekretarka naczelnika
5.3 1989 Hanna Miodoborska-Oleszkiewicz
7.8 1989 Hanna Miodoborska-Oleszkiewicz, żona Lecha
7.6 1988 (gościnnie)
7.1 1986 Hania, poderwana na imprezie dziewczyna
7.7 1986 Prostytutka Zocha (gościnnie)
4.7 1984 Piosenkarka
6.8 1981 Basia, barmanka w restauracji

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Sudakiewicz filmy Ewa Sudakiewicz najlepsze filmy Ewa Sudakiewicz zdjęcia Ewa Sudakiewicz galeria Ewa Sudakiewicz biografia Ewa Sudakiewicz nominacje Ewa Sudakiewicz nagrody i wyróżnienia Ewa Sudakiewicz filmografia Ewa Sudakiewicz aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.