Ewa Pająk
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.8 2011 Lekarka (gościnnie)
6.5 2011 Lekarka (gościnnie)
7.3 2010 Lekarka (gościnnie)
5.2 2009 Lekarka (gościnnie)
6.3 2008 Lekarka (gościnnie)
4.5 2006 Lekarka (gościnnie)
5.7 2006 Lekarka (gościnnie)
2.4 2006 Lekarka (gościnnie)
7.3 2006 Lekarka (gościnnie)
8.2 2005 Lekarka (gościnnie)
6.9 2004 Lekarka (gościnnie)
8.1 2003 Lekarka (gościnnie)
7.2 2002 Lekarka (gościnnie)
4.2 2000 Lekarka (gościnnie)
5.9 0 Lekarka (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Pająk filmy Ewa Pająk najlepsze filmy Ewa Pająk zdjęcia Ewa Pająk galeria Ewa Pająk biografia Ewa Pająk nominacje Ewa Pająk nagrody i wyróżnienia Ewa Pająk filmografia Ewa Pająk aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.