Ewa Milde
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.6 1987
6.2 1987 Wychowawczyni
7.1 1986 Poderwana na imprezie kobieta
6.2 1984 Jolka
8.3 1983 Wiesława Winnicka
7.9 1982 Komendantka obozu(gościnnie)
6.5 1981 Farmaceutka
6.9 1980 Izabela, królowa węgierska, córka Bony i Zygmunta Starego
7.6 1979 Krystynka
7.6 1979 Krystynka
7.3 1979 Karolina Frankowska, żona Antoniego
8.1 1976 Podgórna
7.4 1974 Bożena, żona Antka (gościnnie)
6.4 1972 Aktorka
6.5 1966 Janka(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Milde filmy Ewa Milde najlepsze filmy Ewa Milde zdjęcia Ewa Milde galeria Ewa Milde biografia Ewa Milde nominacje Ewa Milde nagrody i wyróżnienia Ewa Milde filmografia Ewa Milde aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.