Ewa Konstanciak
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
3.5 2010 Klientka
4.5 2006 Urzędniczka biura ogłoszeń (gościnnie)
7.1 1986 Mary
7.7 1986 Zuzia, dziewczyna "bawiąca" się z Mroczkowskim (gościnnie)
8.3 1982 Magda Michalska, siostra Rafała

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Konstanciak filmy Ewa Konstanciak najlepsze filmy Ewa Konstanciak zdjęcia Ewa Konstanciak galeria Ewa Konstanciak biografia Ewa Konstanciak nominacje Ewa Konstanciak nagrody i wyróżnienia Ewa Konstanciak filmografia Ewa Konstanciak aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.