Ewa Kania
Data urodzenia: 1948-01-22
Miejsce urodzenia: Warszawa, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Wyreżyserował następujące filmy

Ocena Tytuł
6.6
Podwójne życie Jagody Lee (2005)
Life and Times of Juniper Lee, The
5.0
Tańce połamańce (2004)
Boogie Beebies
7.5
Kaczor Dodgers (2003)
Duck Dodgers
7.3
Co nowego u Scooby'ego? (2002)
What's New Scooby-Doo?
7.4
Ach, ten Andy! (2001)
What's with Andy?
8.0
Szalony Jack, pirat (1998)
Mad Jack the Pirate
6.3
Atomówki (1998)
Powerpuff Girls, The
7.3
Tom i Jerry: Wielka ucieczka (1992)
Tom and Jerry: The Movie
6.8
Przygody Syrenki (1990)
Sirenetta innamorata, Una
6.8
Kapitan Planeta (1990)
Captain Planet and the Planeteers
7.7
Drużyna RR (1989)
Chip 'n Dale Rescue Rangers
6.5
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo (1988)
Pup Named Scooby-Doo, A
7.1
Łebski Harry (1984)
Heathcliff & the Catillac Cats
7.4
Nowy Scooby Doo (1972)
New Scooby-Doo Movies, The
7.5
Flintstonowie (1960)
Flintstones, The

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Niania Gosia (gościnnie)
6.8 2011 Niania Gosia (gościnnie)
7.6 2010 Niania Gosia (gościnnie)
6.8 2009 Niania Gosia (gościnnie)
6.3 2009 Niania Gosia (gościnnie)
5.6 2009 Niania Gosia (gościnnie)
3.0 2009 Niania Gosia (gościnnie)
7.8 2009 Niania Gosia (gościnnie)
7.8 2008 Niania Gosia (gościnnie)
5.5
Hallo, tu Hania!
Hana's Helpline
2007 Niania Gosia (gościnnie)
7.8 2006 Niania Gosia (gościnnie)
3.4 2006 Niania Gosia (gościnnie)
5.7
Zawiadowca Ernie
Underground Ernie
2006 Niania Gosia (gościnnie)
4.7 2005 Niania Gosia (gościnnie)
5.5 2005 Niania Gosia (gościnnie)
8.2 2005 Jadźka, kelnerka w lokalu (gościnnie)
7.5
Dom dla zmyślonych przyjaciół pani Foster
Foster's Home for Imaginary Friends
2004 Niania Gosia (gościnnie)
6.9 2004 Niania Gosia (gościnnie)
7.3
Co nowego u Scooby'ego?
What's New Scooby-Doo?
2002 Niania Gosia (gościnnie)
4.7 2002 Niania Gosia (gościnnie)
7.8 2002 Niania Gosia (gościnnie)
7.4
Ach, ten Andy!
What's with Andy?
2001 Niania Gosia (gościnnie)
5.0
Kubusiowe opowieści
Book of Pooh, The
2001 Niania Gosia (gościnnie)
3.7 2001 Niania Gosia (gościnnie)
8.0 1999 Niania Gosia (gościnnie)
5.9
Pokémon 2: Uwierz w swoją siłę
Gekijô-ban poketto monsutâ: Maboroshi no pokemon: Rugia bakutan
1999 Niania Gosia (gościnnie)
7.4 1999 Niania Gosia (gościnnie)
5.9
Żywiołki
Tidings, The
1997 Niania Gosia (gościnnie)
7.6
Laboratorium Dextera
Dexter's Laboratory
1996 Niania Gosia (gościnnie)
7.6 1995 Niania Gosia (gościnnie)
6.7 1994 Niania Gosia (gościnnie)
6.6
Kot Ik!
Eek! the Cat
1992 Niania Gosia (gościnnie)
8.8
Świat królika Piotrusia i jego przyjaciół
World of Peter Rabbit and Friends, The
1992 Niania Gosia (gościnnie)
6.8 1991 Niania Gosia (gościnnie)
8.3
Zwariowane Melodie
Merrie Melodies: Starring Bugs Bunny and Friends
1990 Niania Gosia (gościnnie)
6.8
Przygody Syrenki
Sirenetta innamorata, Una
1990 Niania Gosia (gościnnie)
6.8
Kapitan Planeta
Captain Planet and the Planeteers
1990 Niania Gosia (gościnnie)
7.5
Przygody Animków
Tiny Toon Adventures
1990 Niania Gosia (gościnnie)
7.7
Drużyna RR
Chip 'n Dale Rescue Rangers
1989 Niania Gosia (gościnnie)
7.3 1989 Niania Gosia (gościnnie)
7.4 1988 Niania Gosia (gościnnie)
7.9
Nowe przygody Kubusia Puchatka
New Adventures of Winnie the Pooh, The
1988 Niania Gosia (gościnnie)
8.2 1987 Niania Gosia (gościnnie)
7.3 1987 Niania Gosia (gościnnie)
6.6 1986 Niania Gosia (gościnnie)
7.5 1984 Niania Gosia (gościnnie)
7.7
Kaczor Donald przedstawia
Donald Duck Show, The
1983 Niania Gosia (gościnnie)
6.9 1983 Niania Gosia (gościnnie)
7.9 1982 Niania Gosia (gościnnie)
7.8
Dom
1980 Niania Gosia (gościnnie)
7.3 1979 Niania Gosia (gościnnie)
7.1 1977 Niania Gosia (gościnnie)
6.8
Kapitan Grotman
Captain Caveman and the Teen Angels
1977 Niania Gosia (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Kania filmy Ewa Kania najlepsze filmy Ewa Kania zdjęcia Ewa Kania galeria Ewa Kania biografia Ewa Kania nominacje Ewa Kania nagrody i wyróżnienia Ewa Kania filmografia Ewa Kania aktor Ewa Kania reżyser
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.