Ewa Hornich
Data urodzenia: 1979-07-11
Miejsce urodzenia: Łódź, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.2 2012 Olga Głowińska (gościnnie)
4.3 2011 Oszustka (gościnnie)
3.5 2010 Agnieszka
10.0 2010
7.3 2009 Sprzedawczyni
6.9 2006 Ania, sekretarka Kalińskiej (gościnnie)
5.7 2004 Jola, recepcjonistka (gościnnie)
3.7 2004 Klientka mecenasa
6.9 2004 Anna Szenert, zamordowana prawniczka
8.1 2003 Bielecka, przyjaciółka Rakowskiej (gościnnie)
3.8 2001 Driada
5.3 2001
6.4 2000 Dziewczyna na ławce (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Hornich filmy Ewa Hornich najlepsze filmy Ewa Hornich zdjęcia Ewa Hornich galeria Ewa Hornich biografia Ewa Hornich nominacje Ewa Hornich nagrody i wyróżnienia Ewa Hornich filmografia Ewa Hornich aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.