Ewa Decówna
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
5.6 2010 Krystyna Ossowska, matka Magdy (gościnnie)
2.6 2008 Babcia chłopca z rybką (gościnnie)
6.5
Roboluch
RoboRoach
2002 (polski dubbing)
7.4
Księżniczka Sissi
Princess Sissi
1997 Arcyksiężna Zofia (polski dubbing)
6.4
Nowe podróże Guliwera
Gulliver's Travels
1992 (polski dubbing)
6.5 1988 Maria Sokólska
6.8
Szczeniak zwany Scooby Doo
Pup Named Scooby-Doo, A
1988 Panna Shirley McFioł (polski dubbing)
7.0 1986 Teresa Plińska
6.5
Tęczowa kraina
Rainbow Brite
1985 (polski dubbing)
6.2
Huckleberry Finn
Huckleberry-No Boken
1976 (polski dubbing)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Decówna filmy Ewa Decówna najlepsze filmy Ewa Decówna zdjęcia Ewa Decówna galeria Ewa Decówna biografia Ewa Decówna nominacje Ewa Decówna nagrody i wyróżnienia Ewa Decówna filmografia Ewa Decówna aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.