Ewa Ciepiela
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.1 1986
6.3 1985
8.1 1980 Wicia Chomińska, córka pani Janiny
8.1 1980 Wicia Chomińska, córka pani Janiny
6.2 1976 Żona Krugera
7.5 1973 Ewelina (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ewa Ciepiela filmy Ewa Ciepiela najlepsze filmy Ewa Ciepiela zdjęcia Ewa Ciepiela galeria Ewa Ciepiela biografia Ewa Ciepiela nominacje Ewa Ciepiela nagrody i wyróżnienia Ewa Ciepiela filmografia Ewa Ciepiela aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.