Everett Glass
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1961 (gościnnie)
7.8 1959 Pop(gościnnie)
8.1
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1959 Mężczyzna (gościnnie)
5.8
Przyjacielska perswazja
Friendly Persuasion
1956 Elder(niewymieniony w czołówce)
10.0 1955 Dr Harrison (gościnnie)
8.3
Alfred Hitchcock Przedstawia
Alfred Hitchcock Presents
1955 Sędzia / Brat Charles (gościnnie)
7.4
Demetriusz i gladiatorzy
Demetrius and the Gladiators
1954 Kaeso
8.0 1952 Profesor La Serne (gościnnie)
10.0 1952 (gościnnie)
8.2 1949 Pan Jeffers Wooley(niewymieniony w czołówce)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Everett Glass filmy Everett Glass najlepsze filmy Everett Glass zdjęcia Everett Glass galeria Everett Glass biografia Everett Glass nominacje Everett Glass nagrody i wyróżnienia Everett Glass filmografia Everett Glass aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.