Evelyn Engleder
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.0 1997 Elvira Persen (gościnnie)
0.0 1992 Nancy Schimek
7.1
Klinika w Szwarzwaldzie
Schwarzwaldklinik, Die
1985 Roswita Berner (gościnnie)
5.0 1981 Stefanie Wagner (gościnnie)
0.0 1978 Elisabeth "Sissi" Schramml (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Evelyn Engleder filmy Evelyn Engleder najlepsze filmy Evelyn Engleder zdjęcia Evelyn Engleder galeria Evelyn Engleder biografia Evelyn Engleder nominacje Evelyn Engleder nagrody i wyróżnienia Evelyn Engleder filmografia Evelyn Engleder aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.