Eve Pearce
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2009 Liz
7.7 2005 Frances Kranz
7.8
Z krwi i kości
Born and Bred
2002 Myrtle (gościnnie)
4.5 2001 Ciocia Anna
8.0
Dziesiąte królestwo
10th Kingdom, The
2000 Cygańska królowa
7.0 1999 Matka Gilberta
7.2
Szpital Holby City
Holby City
1999 Alice Sharp (gościnnie)
7.9
Morderstwa w Midsomer
Midsomer Murders
1997 Lady Bracknell (gościnnie)
0.0 1993 Araminta (1994) (gościnnie)
8.0
Wielkie nadzieje
Great Expectations
1989 Pani Hubble
0.0 1985 Beryl
6.0 1981 Jessie Harris (gościnnie)
0.0 1979 Teresa
0.0 1970 Alice Campbell
0.0 1970 Doreen Robins (gościnnie)
10.0 1969 Joan Brockford (gościnnie)
0.0 1966 Molly Stoker (gościnnie)
0.0 1966 Alice Dent (gościnnie)
8.6 1962 Heather Sadler (1962) / Molly Livesey (1970) (gościnnie)
7.6 1955 Pani Hardcastle / Świadek
4.7 1955 Miriam Gilbraithe (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eve Pearce filmy Eve Pearce najlepsze filmy Eve Pearce zdjęcia Eve Pearce galeria Eve Pearce biografia Eve Pearce nominacje Eve Pearce nagrody i wyróżnienia Eve Pearce filmografia Eve Pearce aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.