Eve Gordon
Data urodzenia: 1960-06-25
Miejsce urodzenia: Pittsburgh, Pensylwania, USA
Stan cywilny: mąż Todd Waring (od 14.11.1987), 2 córki: Tess (ur. 1994) i Grace (ur. 1997)

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
5.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Doktor Hall (gościnnie)
7.8 2011 Delia Ann Lee (gościnnie)
8.0 2011 Jody (gościnnie)
7.3 2009 Pani Fretthold (gościnnie)
8.0 2007 Giselle (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Mariah (gościnnie)
7.5 2005 Jody (gościnnie)
7.9
Chirurdzy
Grey's Anatomy
2005 Mary (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Jody (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Jody (gościnnie)
7.5
Dwóch i pół
Two and a Half Men
2003 Brenda (gościnnie)
7.5 2002 Jamie (gościnnie)
7.7
Rodzinka z Manhattanu
Family Affair
2002 Jody (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Jody (gościnnie)
6.9
Potyczki Amy
Judging Amy
1999 Jody (gościnnie)
6.9 1998 Jody (gościnnie)
7.7 1998 Jody (gościnnie)
6.8
Kancelaria adwokacka
Practice, The
1997 Jody (gościnnie)
9.0 1996 Jody (gościnnie)
1.0 1994 Jody (gościnnie)
7.5
Ich pięcioro
Party of Five
1994 Jody (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Jody (gościnnie)
7.0
Raj odzyskany
Paradise
1991 Jody (gościnnie)
6.8
Jackie
Woman Named Jackie, A
1991 Jody (gościnnie)
0.0 1988 Jody (gościnnie)
7.2 1988 Jody (gościnnie)
7.5
Bill Cosby Show
Cosby Show, The
1984 Jody (gościnnie)
0.0

0 Jody (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eve Gordon filmy Eve Gordon najlepsze filmy Eve Gordon zdjęcia Eve Gordon galeria Eve Gordon biografia Eve Gordon nominacje Eve Gordon nagrody i wyróżnienia Eve Gordon filmografia Eve Gordon aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.