Evan Peters
Data urodzenia: 1987-01-20
Miejsce urodzenia: Saint Louis, Missouri, USA

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
7.4
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.8 2011 Tate Langdon / Kit Walker
6.8 2011 Oliver (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Oliver (gościnnie)
7.9 2008 Oliver (gościnnie)
7.7
Inwazja
Invasion
2005 Oliver (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Oliver (gościnnie)
7.5
Zaklinacz dusz
Ghost Whisperer
2005 Duch Dylan Hale (gościnnie)
8.2
Dr House
House M.D.
2004 Oliver (gościnnie)
7.2
Filip z przyszłości
Phil of the Future
2004 Oliver (gościnnie)
8.0 2004 Oliver (gościnnie)
7.9
Pogoda na miłość
One Tree Hill
2003 Jack Daniels
7.5 2002 Eric Tavela (gościnnie)
7.7
Bez śladu
Without a Trace
2002 Oliver (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Evan Peters filmy Evan Peters najlepsze filmy Evan Peters zdjęcia Evan Peters galeria Evan Peters biografia Evan Peters nominacje Evan Peters nagrody i wyróżnienia Evan Peters filmografia Evan Peters aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.