Eva Scheurer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 1999 Hilke Röders
4.0 1999 Pani Kirchner (gościnnie)
0.0 1997 Diane Stern
7.0 1997 Sybille Lehmann (gościnnie)
5.0 1994 Pani Rosner (gościnnie)
10.0 1994 Kriminalkommissarin Vicky Siebert (1994-1995)
0.0 1983 Mirella

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eva Scheurer filmy Eva Scheurer najlepsze filmy Eva Scheurer zdjęcia Eva Scheurer galeria Eva Scheurer biografia Eva Scheurer nominacje Eva Scheurer nagrody i wyróżnienia Eva Scheurer filmografia Eva Scheurer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.