Eva Mannschott
Data urodzenia: Bergisch G

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
8.5
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
9.2 2007 Siostra Simone (gościnnie)
7.9
Pukając do nieba bram
Knockin' On Heaven's Door
1997 Pracownica banku
7.0 1997 Brigitte (gościnnie)
0.0 1995 Verena Petermann (gościnnie)
10.0 1994 Inga Wörner (gościnnie)
0.0 1988 (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eva Mannschott filmy Eva Mannschott najlepsze filmy Eva Mannschott zdjęcia Eva Mannschott galeria Eva Mannschott biografia Eva Mannschott nominacje Eva Mannschott nagrody i wyróżnienia Eva Mannschott filmografia Eva Mannschott aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.