Eva Kryll
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2003 Margit Stein (gościnnie)
4.1 2002 Magda (głos)
5.2 2001 Eleonore (gościnnie)
0.0 1999 Marlene (2002)
10.0 1998 (gościnnie)
7.0 1997 Conni Funke (gościnnie)
0.0 1995 Rebecca Sinares
10.0 1994 Britta Moniak (terrorystka) / Linda (gościnnie)
10.0 1994 Ulrike Brandt (gościnnie)
9.0 1989 Dr Kaulbach
0.0 1988 Karin(gościnnie)
0.0 1988 Dr Christel Klinger (gościnnie)
6.0 1985 Laura
5.0 1981 (gościnnie)
7.8 1977 (gościnnie)
6.2 1974 Lena Masinger (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eva Kryll filmy Eva Kryll najlepsze filmy Eva Kryll zdjęcia Eva Kryll galeria Eva Kryll biografia Eva Kryll nominacje Eva Kryll nagrody i wyróżnienia Eva Kryll filmografia Eva Kryll aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.