Eva Habermann
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2011 Francuska aktorka
0.0 2007 Erin O'Toole
9.0 2004 Rosa
0.0 2003 (gościnnie)
0.0 2003 Sylvia (gościnnie)
8.0 2003 Lena Heitmann
0.0 2001 Verena Christiansen (gościnnie)
0.0 2001 Carola (w odcinku "Nackte Angst" odcinek 8 1. serii/sezonu - 25.04.2001)
0.0 1999 Viola Kimmling
7.3
Operacja wieczność
Code Name: Eternity
1999 Doktor Rosalind Steiner (gościnnie)
0.0 1999
10.0 1998 Christine Engelhard (gościnnie)
7.9 1997 Zev Bellringer
7.0 1997 Maike Gerber
6.3
Komando Małolat
SK Babies
1996 Jo (gościnnie)
5.0
Klinika pod palmami
Klinik unter Palmen
1996
0.0 1995 Paula
7.2
Komisarz Rex
Kommissar Rex
1994 Karin Klein (gościnnie)
10.0 1986 Anita Bartsch (2001) (gościnnie)
7.0 1978 Iris Schade (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eva Habermann filmy Eva Habermann najlepsze filmy Eva Habermann zdjęcia Eva Habermann galeria Eva Habermann biografia Eva Habermann nominacje Eva Habermann nagrody i wyróżnienia Eva Habermann filmografia Eva Habermann aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.