Eugeniusz Karczewski
Data urodzenia: 1950-01-01
Miejsce urodzenia: Woźnawieś, Polska

Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
6.8
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.8 2011 Sąsiąd Aleksandry Lewickiej(gościnnie)
6.8 2011 Sąsiąd Aleksandry Lewickiej (gościnnie)
4.0 2008 Erotoman (gościnnie)
3.9 2008 Świadek (gościnnie)
6.5 2006 Dziadek (gościnnie)
3.4 2005 Kierowca (gościnnie)
6.9 2004 Kłusownik Antoni Mikuła (gościnnie)
5.8 2003 (gościnnie)
5.8 2001 Urzędnik ZUS-u (gościnnie)
3.6 2001
5.2 1995 (gościnnie)
5.0 1994 Mazur we śnie
6.7 1994 Ojciec na porodówce (gościnnie)
7.6
Psy
1992
6.3 1989
6.5 1988 (gościnnie)
7.7 1986 Członek komisji inwentaryzacyjnej (gościnnie)
7.6 1981

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eugeniusz Karczewski filmy Eugeniusz Karczewski najlepsze filmy Eugeniusz Karczewski zdjęcia Eugeniusz Karczewski galeria Eugeniusz Karczewski biografia Eugeniusz Karczewski nominacje Eugeniusz Karczewski nagrody i wyróżnienia Eugeniusz Karczewski filmografia Eugeniusz Karczewski aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.