Eugene Robert Glazer
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
7.3 2004 Dr Todd Burr (gościnnie)
8.0
Dowody zbrodni
Cold Case
2003 Dr Todd Burr (gościnnie)
7.5 2001 Dr Todd Burr (gościnnie)
5.9
Młoda krew
New Blood
1999 Dr Todd Burr (gościnnie)
7.3
Czarodziejki
Charmed
1998 Dr Todd Burr (gościnnie)
6.8 1997 Dr Todd Burr (gościnnie)
7.4
Nikita
Femme Nikita, La
1997 Dr Todd Burr (gościnnie)
6.7
F/X
F/X: The Series
1996 Dr Todd Burr (gościnnie)
7.0
Legendy Kung Fu
Kung Fu: The Legend Continues
1993 Dr Todd Burr (gościnnie)
8.0 1991 Dr Todd Burr (gościnnie)
7.3
Żar tropików
Sweating Bullets
1991 Dr Todd Burr (gościnnie)
9.0 1991 Dr Todd Burr (gościnnie)
8.7 1990 Dr Todd Burr (gościnnie)
8.0 1990 Dr Todd Burr (gościnnie)
6.3
Noce Harlemu
Harlem Nights
1989 Dr Todd Burr (gościnnie)
7.4
Bez wyjścia
No Way Out
1987 Dr Todd Burr (gościnnie)
7.0 1987 Dr Todd Burr (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Dr Todd Burr (gościnnie)
6.0 1983 Dr Todd Burr (gościnnie)
6.2 1982 Dr Todd Burr (gościnnie)
6.8 1981 Dr Todd Burr (gościnnie)
7.1
Posterunek przy Hill Street
Hill Street Blues
1981 Dr Todd Burr (gościnnie)
5.7 1978 Dr Todd Burr (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Eugene Robert Glazer filmy Eugene Robert Glazer najlepsze filmy Eugene Robert Glazer zdjęcia Eugene Robert Glazer galeria Eugene Robert Glazer biografia Eugene Robert Glazer nominacje Eugene Robert Glazer nagrody i wyróżnienia Eugene Robert Glazer filmografia Eugene Robert Glazer aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.