Etienne Chicot
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
6.6 2012 Edmond
0.0 2011 Pan Paul
0.0 2010 Komisarz Richaud
8.6
Miejskie opowieści
Petits mythes urbains
2003 Lekarz (gościnnie)
5.5 2003 Levasseur (gościnnie)
0.0 1999 Fabre (gościnnie)
4.0 1994 (segment "Attente, L")
4.0 1989 Roger
6.0 1989 Grossvogel
0.0 1988 (gościnnie)
6.1
Kamikadze
Kamikaze
1986 Samrat
6.9
Hotel Ameryka
Hôtel des Amériques
1981 Bernard
8.0 1981 Florian
9.0 1977 Barman (segment "L'Innocent")

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Etienne Chicot filmy Etienne Chicot najlepsze filmy Etienne Chicot zdjęcia Etienne Chicot galeria Etienne Chicot biografia Etienne Chicot nominacje Etienne Chicot nagrody i wyróżnienia Etienne Chicot filmografia Etienne Chicot aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.