Ethan Phillips
Biografia:
Na razie brak danych na temat tej osoby.
0.0
Oceń tą osobę:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

Galeria

Brak zdjęć.

Nagrody i nominacje

Brak nagród oraz nominacji.

Filmografia

Ocena Tytuł Data produkcji Wystąpił jako
0.0 2012 Koroner okręgowy (gościnnie)
3.0 2011 Koroner okręgowy (gościnnie)
0.0 2011 Koroner okręgowy (gościnnie)
0.0 2010 Koroner okręgowy (gościnnie)
10.0 2010 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.8
Partnerki
Rizzoli & Isles
2010 Koroner okręgowy (gościnnie)
6.3 2010 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.2 2009 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.5
Bestia
Beast, The
2009 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.7 2009 James Forsyth (gościnnie)
7.4
Czysta krew
True Blood
2008 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.8
Mentalista
The Mentalist
2008 Newsome Kirk (gościnnie)
0.0 2007 Koroner okręgowy (gościnnie)
3.8 2007 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.8 2007 Client (gościnnie)
0.0 2005 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.9
Domowy front
War at Home, The
2005 Koroner okręgowy (gościnnie)
6.7
Miłość z o.o
Love, Inc.
2005 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.7
Kości
Bones
2005 Jerry Lincoln (gościnnie)
8.0
Zabójcze umysły
Criminal Minds
2005 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.4
Wzór
Numb3rs
2005 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.7
Oliver i przyjaciele
Oliver Beene
2003 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.9 2003 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.6 2002 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.3
8 prostych zasad
8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter
2002 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.3 2001 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.0 1999 Koroner okręgowy (gościnnie)
6.6
Na dobre i złe
For Richer or Poorer
1997 Koroner okręgowy (gościnnie)
6.4 1995 Koroner okręgowy (gościnnie)
10.0 1995 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.6 1995 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.0 1995 Koroner okręgowy (gościnnie)
6.9
Szpital Dobrej Nadziei
Chicago Hope
1994 Koroner okręgowy (gościnnie)
6.4
Dotyk anioła
Touched by an Angel
1994 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.6
Człowiek bez twarzy
Man Without a Face, The
1993 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.6 1993 Koroner okręgowy (gościnnie)
6.4
Cel uświęca środki
Rain Without Thunder
1992 Koroner okręgowy (gościnnie)
6.7
Zielona karta
Green Card
1990 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.9
Chwała
Glory
1989 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.2 1988 Koroner okręgowy (gościnnie)
6.7
Włamywaczka
Burglar
1987 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.7 1987 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.9
Star Trek: Następne pokolenie
Star Trek: The Next Generation
1987 Koroner okręgowy (gościnnie)
5.7 1986 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.7
Strefa mroku
Twilight Zone, The
1985 Koroner okręgowy (gościnnie)
6.4 1984 Koroner okręgowy (gościnnie)
7.6 1984 Koroner okręgowy (gościnnie)
8.2 1980 Koroner okręgowy (gościnnie)
8.5 1979 Koroner okręgowy (gościnnie)

Komentarze

Bądź pierwszy i załóż nowy temat...

Tagi

Ethan Phillips filmy Ethan Phillips najlepsze filmy Ethan Phillips zdjęcia Ethan Phillips galeria Ethan Phillips biografia Ethan Phillips nominacje Ethan Phillips nagrody i wyróżnienia Ethan Phillips filmografia Ethan Phillips aktor
eonline

Copyright © 1998-2011 Eonline. Wszelkie prawa zastrzeżone.